fitthorskuksgubbdjävlar

Halloj! 

Har varit på SÖS idag, på återbesök på ögonkliniken. Kul vare. Kul nå så djävulskt.

Näääääääää.

Det var absolut inte roligt, fick göra en ny synfältsundersökning och kolla trycket på/i(?) ögonen. Hatar att bli pillad i ögonen. Eller då nån djävel ber en att kolla om de har fått skräp i ögat? ÄR DU STÖRD JAG VILL INTE KOLLA ÅÅÅÅÅH. Jaja, det var alltså två obehagliga ting i ett för mig idag. Såååå, tyck synd om mig.

Hur en synfältsundersökning går till? Jomenjagtackarja! Man får sitta i ett mörkt rum, med en piratlapp för ena ögat, medan man med hjälp av det andra ögat ska kolla efter ljuspunkter i en liten mackapär. Då man ser en ljuspunkt så ska man snabbt som bara den klicka på en liten anordning som ser ut som en dörrklocka.

Ingen press där inte. Man ska inte bara använda synen, man måste vara kvick också! Att sjuksköterskan/läkaren sitter och utropar ”bra!” då man väl lyckas se en svåråtkomlig ljuspunkt gör knappast att man känner sig mindre utsatt. Eller att sjuksköterskan/läkaren lämnar rummet för att resultatet är så konstigt så hen måste få råd av en kollega för ”det borde ju inte vara så här, om allt är normalt.” Hehe heeee. OCH, medan hen är borta står dörren på glänt och gubbarna som sitter och väntar utanför väljer att kommentera det som finns i rummet (en rädd tjej med piratlapp för ena ögat, sittandes framför en konstig apparat). ”Hehe det där ser ju inte så roligt ut. Ser ut som att de bedriver rymdforskning där inne. Mmmmm, länge har de varit där också” 

Sen, då vi går ut från rummet med den konstiga mackapären, så kommenterar gubbarna igen, precis då jag går förbi dem: ”Nu fick hon vara där inne länge, fast nu verkar hon vara klar. Mmmm. Kan inte vara bra. Trött och sliten ser hon ut att vara också”.

Hehe heee.

Kära gubbar. Kära fitthorskuksgubbdjävlar. Ta åt er av det som jag nu försöker förmedla till er: Det är INTE okej att kommentera främmande människor och deras situation så att de hör. INTE okej. Helst då personen som ni så gärna vill kommentera befinner sig på ett sjukhus. INTE okej.

Sen att jag såg trött och sliten ut? JA, jag hade spenderat de föregående 45 minuterna med att sitta blickstilla  i ett mörkt rum och stirrat intensivt med ett fungerande öga i jakt på ljuspunkter?!

Ni vill kanske höra vad jag tyckte om hur ni såg ut?

Ni, mina ärade herrar, såg ut som BAJS. Som en hög med skit satt ni och jäste på varsin stol. Bajsgubbar.

/Ung_fräsch _pigg_tjej88

 

 

1 kommentar
Skriv en kommentar