En liten bok på min säng ligger OCH HJÄRNAN ÄR TILLBAKA!

Have no fear cuz now the brain is here!

image

”Allra hemskaste syster” är ett klassiskt drama i samtidsmiljö inspirerat av Shakespeares Kung Lear. Handlingen kretsar kring maktkampen mellan fyra systrar om den döende pappans modeimperium.
Boken är den första i en serie av tre romaner av Lina Forss baserade på kända Shakespearedramer.”

Har fått hem den häringa boken i brevlådan och jag ska läsa den i veckan för att sedan dela med mig till er vad jag tycker om den! HURRA! *gonnagorecensentonyourass*

Tycker förövrigt att det ska bli skönt att läsa lite chick lit så här i efterdyningarna av Den allvarsamma leken (kommer ett inlägg sen med mina åsikter kring den lille rackaren). Sen så gillar jag ju Shakespeare också, även fast jag inte har läst just Kung Lear (har läst Hamlet och MacBeth, såg en friteateruppsättning av En midsommarnattsdröm förra sommaren och har sett filmen Romeo + Julia….den med Leo…he heee. Kan dock inte dra några Shakespeare-citat ba’ sådär, så pretto är jag icke.)

Sååå, jag hoppas helt enkelt på det bästa.

Sen så var det ju en kul grej också! Har fått 4 (egentligen 5, men en ska min syster få) upplagor av e-boken, som jag tänkte dela med mig av till ER! Vet dock inte hur man ska gå tillväga? Ska jag…lotta ut den? Köra först till kvarn? ÅH JAG VET INTE HUR MAN BETER SIG I BLOGGVÄRLDEN! AH! Vi gör så här: ge förslag på hur framtida utlottningar till er läsare ska gå till, och de 4 förslag jag gillar mest vinner en e-bok! Kommentera det här inlägget med era förslag så väljer jag ut vinnare på fredag? Låter det bra?

Jaaaa, bra idé Anna, du är bäst. Vi älskar dig. Du är vacker. Du luktar gott. Du är så klok. Lämna oss aldrig.” – ropade alla bloggläsare i ren extas

 

 

8 kommentarer
 1. Carina skriver: 28 maj, 201205:03

  Jodu’ Anna, du är väl för hälig du! Kul att du gillar att läsa tycker jag.

 2. Kristin skriver: 28 maj, 201206:00

  Det jag skulle göra om jag var en allsmäktig tävlingsdomare var att låta folk ge mig saker. Bästa saken vinner! En flaska cava, en tavla med ditt vackra fejs på, osv osv! Tänk vad fantastiskt att ba få massa grejer. Lite omständligt och egotrippat kanske, men vad i livet är inte det, så säg!

 3. irbd skriver: 28 maj, 201206:03

  Tycker alla tävlingar borde gå till som i Battle Royale. Speciellt när det handlar om så viktiga saker som en bok. Hade lätt knivhuggit någon så länge jag vann något liksom!

 4. Emma skriver: 29 maj, 201202:34

  Jag tänker typ det där sista varje gång jag läser ett av dina inlägg…. EheheheHeeheehh… Du är liksom så himla VETTIG.

  /sTaLkEr-FaN

 5. Lovisa skriver: 29 maj, 201209:29

  Ha en live-dragning, eller videoinläggs-dragning. Alla får skriva en kommentar om dom vill vinna, du samlar ihop dessa på lappar eller dylikt, och drar vinnarna i en live/video-blogg :)
  Tjohoooo heja mig!

 6. [...] Att ni går in på DET HÄR (klicka dååå) INLÄGGET och kommentera på hur framtida lottningar ska gå till här på bloggen. (Ni kan vinna en e-bok. [...]

 7. Alma skriver: 31 maj, 201208:35

  Tänker förespråka det här med positivt tänkande och tycker att alla ska skriva något de älskar med sig själva. De finaste/bästa/klokaste tankarna vinner!! Ps. Älskar dig, du luktar gott

 8. Sophia skriver: 1 juni, 201212:42

  utlottningar i framtiden ska såklart avgöras genom att man länkar en sjukt bra låt i kommentarsfältet, och den som länkat låten du tycker är sjukt bäst vinner utlottningen!

Skriv en kommentar