Det är synd om m-i-i-i-g

Igår var det tänkt att jag skulle åka in till stan och hänga med mina polerz, tyvärr så kom min hjärna emellan. Migränade loss lite hemma i min ensamhet istället. Idag har jag också känt av en envis huvudvärk och känt mig trött i hela kroppen, men trots detta så drog Adam med mig till Nacka Forum för att shoppa loss lite. Det var vi + tusentals småbarnsfamiljer där idag. Det var……”skoj”…

Jag köpte ingenting, och hade heller inga planer på det, utan jag var mer där som ett stöd till Adam ”shopaholic” Lodin. Storshoppar’n köpte sig en ny tröja OCH……..

….METRO: LAST LIGTH = HURRAAAAAAAA!

Metro: Last Light är en fortsättning på Metro 2033 (boken). Jag läste tyvärr aldrig ut boken då uppsatsen kom emellan och gjorde så att det gick för lång tid mellan nöjesläsningarna mina. Läste dock slutet nu innan Adam körde igång spelet, så att jag skulle hänga med. Spelet verkar superskoj och jättehärligt, MEEEEEEEEEEEEN, jag måste skriva klart uppsatsen innan jag börjar på ett nytt spel…

Aja, en får roa sig på andra vis, exempelvis med mInDgAmEs med Morris:

KQYjC0

0 kommentarer
Skriv en kommentar