Frankenstein och The Island of Doctor Moreau

Imorse vaknade jag på ett S T R Å L A N D E humör! Jag hade så pass mycket energi så jag for in till SU och lämnade igen några böcker som jag hade lånat till uppsatsen. Skönt att bli av med dom ;P :D ;D :) ;P;p;P;P :D :D

 

Nåväl, efter min tripp till SU (där jag förövrigt var EXTREMT nära att kliva på en använd kondom när jag genade över gräsmattan) (di ir inte riktigt kloki di deri studentirni!!!!!!!!!!) mötte jag upp HP och Linso för att fira min uppsatsinlämning med en lyxlunch. Jag åt det köttigaste som man kan äta (hade inte ätit kött på över en vecka) = råbiff. För er som inte vet vad en råbiff är så kan jag be att få tala om att det är en biff som är rå.

*BA-doom kiiiiich!*

Innan jag for hem så unnade jag mig lite lektyrNEJ – jag köpte inte en porrtidning – H E R R E M I N JE, sicken fantasi ni har!?

Jag köpte två nya böcker:

IMG_20130522_205243

Frankenstein och The Island of Doctor Moreau

Frankenstein är en av mina favoritböcker (läsläsläs), och det här omslaget var så fint så jag kände att det var ett av vårens must-haves! Nej, men på riktigt – spring och köp.

The Island of Doctor Moreau har jag varit sugen på att läsa väldigt väldigt vääääääldigt länge, då jag vet att det är ett verk som har inspirerat väldigt mycket av dagens populärkultur.

Eeeeeeeeeeeeeeeller så köpte jag den för att texten på baksidan innehöll den här meningen:

”/…/on an uncharted island in the Pacific with the strange vivisectionist Dr Moreau, whose experiments have led him to break the laws of nature, turning beast into man with horrific results.

….

Jag köpte den faktiskt på grund av BÅDA föregående anledningar. OKEJ? Så sensationslysten är jag inte så att jag lockas in i vad som helst som frestar med ljuva ord som ”break the laws of nature”, ”turning beast into man”, ”strange vivisectionist” och ”horrific results”.

 

/The most beautiful girl

Ps. Jag har sett era kommentarer, svarar på dem imorgon!.Ds.

Ps2. TILL TJEJEN SOM HADE MYCKET I SKOLAN OCH VAR STRESSAD – Ta det lugnt, andas, skriv upp vad som behövs göras och ta en sak i taget!!!. (svarar mer utförligt imorgon men nu ska jag lägga mig och sova en liten stund innan jag somnar)(hahaah vafan – LÄSA innan jag somnar)(jag är trött).Ds2.

 

0 kommentarer
Skriv en kommentar