There’s a storm coming.

Idag har vi hunnit med att vara lite småhurtiga ute i solen med hundarna, iofs inte särskilt länge då det började att blåsa samtidigt som stora moln tornade upp sig. Detta gjorde iofs inte så mycket pga två orsaker:

1. Jag fick säga min bästa fantasy-mening: There’s a storm coming.

2. Vi kan sitta inne hela dagen och inte känna någon stress över att man måste vara så djävla överhurtig så fort det är fint väder i Sverige. Jag tänkte försöka mig på att skaffa mig lite baskunskaper inom layout-svängen.

image

Tänkte liksom som så att det kanske är bra att kunna om en vill ta sig framåt i karriären. Plus att det verkar kul-t.

Nu ska jag serva min superfantastiske superstjärna (han spelar ju på Hultsfred på fredag!!!) till pojkvän – för han håller på med sin sista uppgift för terminen och behöver därför fokusera helt på sina studier den här dagen, och jag ska självklart göra mitt bästa som kärlekspartner och fixa så att han inte behöver tänka på något annat än att skriva skriva skriva!

Eller, så tänkte jag iaf, men Adam sitter och kollar på musikvideor på Youtube, så jag antar att jag inte behövs………
*sYnD*

2 kommentarer
  1. Emelie skriver: 11 juni, 201311:42

    Jag skulle också vilja skaffa mig lite baskunskaper inom layout-svängen. Vad är det för bok? :)

  2. Get your grafisk form on | Anna skriver: 13 juni, 201303:29

    [...] Emelie om There’s a storm coming [...]

Skriv en kommentar