Neonkorall.

Hej hej hej! 

En annan har ju börjat att återhämta sig efter helgens gAlEnSkApEr. Jag var ju i Härnösand och stördemigpåallaisombarneonkorall gick all-in på Broöppning. Det var första gången på typ ett år som jag blev riktigt full. Sådär pass full så att jag började se suddigt, något som jag skyller helt på att jag drack Pimm’s, vilket resulterade i att alkoholen s m ö g sig in i min kropp innan den ba’ BAAAAM!!!! – fylla.

Nåväl, sakta men säkert har min kropp återställt vätskebalansen, och som tack för mina uppoffringar har Gud ordnat grådassigt väder idag. Ty när vädret är grådassigt får Anna sitta inne och spela Pokémon i 8-14 timmar.  /Gud.

Okej – jag tror faktiskt att jag måste sluta med min besatthet av Gud. Jag har ju nyss läst Körkarlen (kommer snart ett inlägg om bara den) och går därför runt och känner mig nyfrälst 24/7. Pris ske Gud!

Nej, nu for jag faktiskt med osanning. Jag känner mig inte nyfrälst, men jag har alltid varit extremt fascinerad av frireligiösa människor. Tycker liksom att de verkar så himla härliga alt. helt cray cray.

Nu: mysläge.

IORegV

OBS! 

Jag är faktiskt inte helt passiv idag! Jag har målat ett lager på skrivbordet (inte långt kvar nu!) och det är jag som ska fixa middag idag (jordärtskockssoppa) OCH så  tänker jag springa en sväng senare ikväll. Hurra för mig!

OBS!

0 kommentarer
Skriv en kommentar