NU ÄR JAG HÄR IGEN, MED EN HÄRLIG ENERGISK UTSTRÅLNING

hejhejSkoja ba’. Jag är fortfarande trött. Kan man bli jet-laggad (jetlaggad?) (Jetlagz?) av att åka tåg?

Falafeln var iaf hiskeligt god. Allt jag rör vid blir till guld, åtminstone när jag orkar lägga ner energin i det. Jag har aldrig varit bra på att göra saker halvhjärtat, då blir det mest att det bara rinner ut i sanden. Kanske har ni märkt av det nu i sommar då bloggandet i bästa fall har varit…..”sparsamt”…

Andra grejer som har blivit lidande pga att jag hellre höll på med annat:

1. Mitt försök till att lära mig grunderna inom grafisk form/layout. Kanske tar upp det igen om någon månad, om Adam/ni peppar mig. Eller så kanske jag spelar ännu fler färgglada spel om djur. Eller så peppar ni mig. Eller så färgglada djur. Vi får se…

2. Mitt läsande. Alltså. Vilket djävla skämt mitt läsande har varit i sommar. Jag tog med mig 11 (!!!) böcker + en stor längtan att få sluka alla. Och vad fan hände? JO – jag läste ut t r e. 3. 2+2-1. The Island of Dr Moreau, Körkarlen och Damernas Detektivbyrå. Körkarlen var väl bra, stämningsfull och så – MEN HERREGUD SÅ KRISTET. *ha-haa* Damernas Detektivbyrå läste jag ut nu på tåget  ner till Stockholm – Den var bra! Om en vill läsa en riktigt bra mysdeckare så rekommenderas Damernas Detektivbyrå. Och om en vill läsa ett mångbottnat verk som tar upp problem med kolonialismen och det patriarkala samhället så kan Damernas Detektivbyrå rekommenderas även där! En himmelens härlig bok på alla sätt och vis.

Aja, nu ska jag dricka en kopp te och läsa lite i Fienden ( en SUPERB tidskrift om tv-spel) ( senaste numret handlar om spel och konst)(här kan ni läsa mer: http://www.tidskriften.fi/enden/)

hej hej / en snygg tjej.

 

1 kommentar
  1. Therese skriver: 22 augusti, 201311:41

    Hurru! Sätt dig och lär dig grunderna inom grafisk form/layout. *pepppepp*

    …… eller spela spel……

Skriv en kommentar