Men nu mår man väl

ec62dd100f4211e3ae2622000a1fb7e1_7

Ni kanske har läst HPs och Linsos bloggar idag, och då har ni redan sett bilden ovan. Jag väljer dock att lägga upp den även på min blogg av det enkla skälet att jag mår så himla bra då jag ser den! Mina bästaste bästa vänner hade alltså ordnat en överraskningskräftis för att fira mig (i efterskott)?!!?! Jag blev så överraskad och glad då jag klev in på Johannas innergård, och den känslan har hållit i sig tills idag.

Jag är verkligen genuint lycklig idag. Jag är så glad att jag har såna fantastiska människor i min närhet, att jag fick äta kräftor en gång till i år, att jag fick ett par snabba snygga skor i present, att Adam gjorde en perfekt frukost till mig imorse (han rostade två mackor, rörde ihop ett glas kall o’boy och satte på vattenkokaren, sen fick jag ordna mackorna och mitt te själv = PERFEKT, annars stör jag mig på alla saker som inte görs rätt = vattenmängd, antal ostskivor osv osv) och, som ett perfekt grädde-på-moset:

JAG FICK MIN  MENS IDAG!!!!!!!!!

Min mens bestämde sig för att komma en vecka senare än normalt = jag har hunnit oroa mig nåt så djävulskt. Nåt så oerhört djävulskt. USCH. Hua. *dodged a bullet där då*

 

1 kommentar
  1. Tess skriver: 4 september, 201308:57

    GRATTIS till mensen! Min var tre veckor sen sist. Den ångesten…. huga. Förberedde min kille på ett liv som småbarnsfar och googlade barnvagnar. Aldrig blivit så glad för mensvärk som när den väl kom :)))

Skriv en kommentar