Pennor och Star Trek och grejer

Hej hej hej haaa-lloooooooooj!

Det händer inte så mycket spännande i mitt liv just nu, tyvärr. Skolan börjar på måndag så jag håller på att förberedda mig inför den s t o r a å t e r k o m s t e n  - genom att organisera mitt pennfodral. Ja, jag har ett pennfodral. Ett fint, praktiskt och lagom stort pennfodral som rymmer ALLT som behövs + lite till. Bläckpennor, tuschpennor, blyertspennor, sudd, pennvässare,tamponger, ipren, märkflikar osv osv.

Det enda negativa med att ha ett välorganiserat pennfodral? JOMENJATACKARJA: alla djävlar som aldrig har med sig egna grejer och som därför kastar lystna blickar efter mitt fina, praktiska och lagom stora pennfodral innan de till slut kastar sig över en och skriker ut: ”JAG KAN VÄL LÅNA EN PENNA AV DIG, ANNA? JAG HAR VISST GLÖMT MIN OCH DU HAR JU SÅÅÅÅ MÅÅÅÅNGA HÖHHÖÖÖ”…

Okej, det där har kanske hänt en enstaka gång. Och den personen skrek inte. Och det är kanske inte så jobbigt som jag försöker få det att verka med glömska människor som bara vill låna en liten penna…

 

Och nu till något helt annat: Jag såg Star Trek Into Darkness igår!

Jag gillade den! Jättemycket! En mycket fin film om manlig (väldigt mycket män = gäääääsp) vänskap. Jag tycker absolut att ni ska se den – MEN – innan ni ser den ska ni se Star Trek II Wrath of Khan.

Sååååe – två filmtips till priset av 1!

 

Ni är välkomna.

3 kommentarer
 1. Hanna skriver: 30 augusti, 201309:35

  MEN EXAKT DET DÄR!!!!! AAAAAH!!!!! Slarviga, glömska jäklar som slänger sig över ens grejer – får panik! Jag har alltså också ett pennskrin, ett välfyllt, hundra procent genomtänkt och organiserat sådant. Älskar det över allt annat, på riktigt. Varje gång jag sitter på en föreläsning och känner ett starkt behov av en viss exakt penna, ja då finns den där och ler mot mig. I stort sett varje föreläsningsdag skänker jag en tacksam tanke till mig själv och min organisatoriska sida som styrt upp detta pennskrin så bra <3 Och så började jag i en klass med teknologer……………………. Till min första dag på programmet hade jag köpt två nya, underbara, blyertspennor. Det första som händer är att en av mina klasskamrater glömt penna och frågor om jag har en extra. Tre sekunder senare har kamraten brytit av "pinnen" på min nya penna. Ville skrika, men det kan man så klart inte göra?!?! En efter en började dom sedan fråga efter penna, deras smutsiga små händer på fina pennor :'(((( Till slut fick jag världens bästa idé: utlåningspenna! Numer ligger det i mitt skrin en blyerts och en bläck för utlån till klasskamrater. Det är så himla win win, mina pennor förblir oskymfade och klasskamraterna ser en som en räddande ängel. Så det är mitt tack-för-filmtipsen-här-har-du-ett-tips-tillbaka: utlåningspenna <3

 2. niki skriver: 30 augusti, 201310:24

  så då undrar jag
  tkr du att benedict cumberbatch är het?

 3. fotbollströjor skriver: 17 mars, 201704:53

  fotbollströjor \n Keep this going please, great job!|

Skriv en kommentar