Nu är det allvar

en litteraturvetareAaaah, första dagen på skolan. Mmm, äntligen får jag förvandlas till mitt sanna jag: en kvinna som gillar koftor och rödvin. Gillar hösten gör jag också, åtminstone de soliga dagarna. Jomenvisstserrni, en tvättäkta litteraturvetartjej dårå, joodå jodå jodååå.

Nu till saken: Dags att svara på några kommentarer (har varit sämst på det nu i sommar, jag vet – MEN: nu är hösten här = Ansvarsfulla Anna är tillbaka!)

niki

så då undrar jag
tkr du att benedict cumberbatch är het?

Jag skulle inte tacka nej till en ridtur med han om jag säger som så HÖHHHÖHÖÖÖÖÖÖHÖÖÖÖÖHÖÖHÖÖÖÖHÖööhööhööö ööö höööö ööhh / Annas vagina

Hanna

MEN EXAKT DET DÄR!!!!! AAAAAH!!!!! Slarviga, glömska jäklar som slänger sig över ens grejer – får panik! Jag har alltså också ett pennskrin, ett välfyllt, hundra procent genomtänkt och organiserat sådant. Älskar det över allt annat, på riktigt. Varje gång jag sitter på en föreläsning och känner ett starkt behov av en viss exakt penna, ja då finns den där och ler mot mig. I stort sett varje föreläsningsdag skänker jag en tacksam tanke till mig själv och min organisatoriska sida som styrt upp detta pennskrin så bra <3 Och så började jag i en klass med teknologer……………………. Till min första dag på programmet hade jag köpt två nya, underbara, blyertspennor. Det första som händer är att en av mina klasskamrater glömt penna och frågor om jag har en extra. Tre sekunder senare har kamraten brytit av ”pinnen” på min nya penna. Ville skrika, men det kan man så klart inte göra?!?! En efter en började dom sedan fråga efter penna, deras smutsiga små händer på fina pennor :’(((( Till slut fick jag världens bästa idé: utlåningspenna! Numer ligger det i mitt skrin en blyerts och en bläck för utlån till klasskamrater. Det är så himla win win, mina pennor förblir oskymfade och klasskamraterna ser en som en räddande ängel. Så det är mitt tack-för-filmtipsen-här-har-du-ett-tips-tillbaka: utlåningspenna <3

Alltså. Tack. På riktigt. Klart att jag också ska lägga ner en utlåningspenna i mitt pennfodral! En söndertuggad och småäcklig så att den som lånar blir sugen på att skaffa sig en egen djävla penna :) :) :) :) :) *hint till slarviga personer som konstant utnyttjar sina medmänniskor*

 

0 kommentarer
Skriv en kommentar