Ny dag – nya tag

eru lyckli?”Äruuu lyckliii då?” – valfri  40/50-taggare som jobbar på ungdomsmottagningen i Sundsvall

Jag har haft en himla’rns trevlig helg här i Stockholm. Min syster och hennes sambo har varit nere och hälsat på, så jag har hunnit med god mat, en sväng på Popaganda + härligt bakishäng. En kul helg, men guuuue vad det sliter på en att vara social 2,5 dagar på raken! Hua. Huaaa.

Tur då att skolan börjar igen! Nu kan jag alltid skylla på att ”det är mycket i skolan just nu” så fort någon djävel vill hänga och jag hellre vill  hänga hemma med en skål med chips, ett härligt tv-spel och en hund i knäet…

Det ska faktiskt bli kul att börja plugga igen, även om jag varit lite väl negativ den här helgen inför att börja skolan igen. Jag fick veta i fredags (skolan börjar idag…) att inriktningen på kandidatkursen som jag ville gå blev inställd. Härligt att få reda på när en redan har fixat kurslitteratur, börjat fundera på uppsatsämnen samt hunnit en bit i läsningen, som jag för en gångs skull tänkte få gjord i god tid… Men aja, inte så mycket att göra åt nu. Bara att sadla om och hoppa upp på hästen igen osv osv osv osv osv osv o s v.

 

0 kommentarer
Skriv en kommentar